Resultaten voor foodtruck huren

foodtruck huren
Foodtruck huren? Huur jouw orginele foodtruck bij Arjen Verhuurt!
Een foodtruck huren voor een evenement of een feestje thuis? Bij Arjen Verhuurt heb je keuze uit verschillende foodtrucks. Van een rijdende Pizzaboot en de Gelato Bar, tot onze hippe Wijnbus. Voor elke gelegenheid hebben wij een truck waarmee je jouw gasten absoluut verrast.
led strip met afstandsbediening 15 meter
Foodtruck Verhuur.
huur een foodtruck. Heb je een bijzondere plek of te gek feest of festival waarvoor je de foodtruck graag zou willen huren? Neem direct contact met ons op, dan checken we of de datum waarop je de truck nodig hebt beschikbaar is en in overleg met jou beslissen we welke setup het beste werkt voor jouw event.
Foodtruck huren voor uw evenement? Dit kan bij Poffertjeskraam.
Of wilt u meer weten over waar u op moet letten bij het huren van een poffertjes foodtruck? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen door het contactformulier op onze website in te vullen. Ook kunt u mailen naar info@poffertjeskraam.nl. Top 3 meest bekeken. De Mobiele Poffer. Poffertjes On Tour. Anderen bekeken ook. Mobiele eetkraam huren.
Pizza Foodtruck Huren? Een Unieke Beleving PizzametPazzi.nl.
Pizza Foodtruck Huren. Een echte Pizza foodtruck Huren. De Pizza met Pazzi pizza foodtruck is ook te huur.Onze pizzeria op wielen levert jou en je gasten traditionele pizzasbij u op locatie.Denk aan een tuinfeest, een bruiloft, een bedrijfsfeestje, buurtfeest, schoolfeest, evenement, alles is mogelijk. Onze pizza oven op wielen komt al naar u toe vanaf slechts €125,-. Daarbij komt de prijs van de pizzas. Deze kosten - afhankelijk van de ingrediënten en afstand - vanaf €10,-, per stuk bij een proeverij bij een minimale afname van 25 pizzas per keer. U heeft vast een favoriete pizza die u meestal besteld in een pizzeria. Met de pizza proeverij worden verschillende pizzas geserveerd en zult u verrast zijn door de verschillende smaak belevingen. Wij kunnen hierbij ook een leuk voorgerecht en nagerecht aanbieden, waarbij de oven bij elke gang wordt ingezet. Als mobiele pizzabakker kunnen wij u een echte italiaanse sfeer bieden. De pizza foodtruck heeft een afmeting van 500x190cm.
Foodtruck verhuur - Appeltje Hytje.
De Hy class frietkar heeft vroeger gediend als paarden vervoermiddel. Een echte paardentrailer. Nu gebruiken wij de trailer als frietkar om de lekkerste, verse friet aan huis of op locatie te bereiden. Afmetingen lxbxh: 600 x 200 x 350cm verkoopklep 80 cm. Stroomverbruik: 1x 230v per truck. Bij deze truck zitten de volgende items inbegrepen.: Koeling van 120 liter. 2 frituren, 2 manden per frituur. 2 frietbakken met 2 scheppen. Koeling 120 liter. Huur foodtruck €425,-, per dagdeel excl.
Mobiele Foodtruck - Hieper de Pieper - Verse Friet Foodtruck.
1 van de 7 Mobiele Foodtruck van Hieper de Pieper. Je kunt onze mobiele foodtrucks op elke locatie in Nederland huren alwaar wij de h eerlijkste verse friet en verse snacks zullen serveren waar je gasten de vingers bij af zullen likken.
Foodtruck huren - TourArt.
Steeds meer mensen huren een foodtruck voor op een feest of event, om de entourage van een festival een flinke boost te geven. TourArt is geen foodtruck bedrijf, laat dat duidelijk zijn, maar wij krijgen steeds meer de vraag om een foodtruck te verhuren.
Bus van Zus Foodtruck Verhuur Met en Zonder personeel.
Wilt u een foodtruck op uw eigen event of bruiloft met daarop uw eigen logo, belettering of tekst? Bus van Zus maakt het mogelijk dat u deze prachtige Volkwswagen oldtimerbus kunt huren voor uw eigen promotionele activiteiten en feesten. De foodtruck Volkswagen bus kan per dag worden gehuurd en kan bijvoorbeeld via magneetstickers helemaal naar uw huis stijl worden aangepast. De foodtruck wordt zowel verhuurd inclusief medewerker s van Bus van Zus als exclusief medewerker s. Zo kunt u de bus ook laten cateren door uw eigen mensen of een externe partij. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden voor foodtruck verhuur. Het is niet toegestaan om zelf de bus te besturen.
Foodtruck verhuur, wij hebben diverse thema foodtrucks!
Mogelijk gelden er dan aanvullende voorwaarden. De genoemde prijzen zijn inclusief wagen, personeel en op basis van onbeperkt eten gedurende 2 uur na het open gaan van het luik. Heeft u de foodtruck langer nodig? Daarvoor brengen wij een vast uurtarief van € 42,50, per personeelslid, per uur in rekening. Kinderen tot en met4 jaareten gratis mee. Themawagens zijn te boeken tot max. U kunt het opgegeven aantal personen naar beneden bijstellen tot max. 5 werkdagen vooraf. Het aantal naar boven bijstellen kan nog tot max. 2 werkdagen vooraf. Wanneer u annuleert bij minder dan 5 werkdagen vooraf, zijn wij helaas genoodzaakt annuleringskosten in rekening te brengen. Prijzen zijn excl. reiskosten vanaf Westerhoven.De reiskosten bedragen€ 0,75, per kilometer werkelijk gereden km heen en terug. Thema Duits - Optie 1. Goulashsuppe of Duitse burger met uien. Eintopf eenpansgerecht van goulash met groenten en aardappel. Pommes met mayonaise. € 18,50, p.p. Thema Duits - Optie 2. Broodje bockworst met zuurkool. Flammküchen hartig deeggerecht met kwark. Duitse gehaktballetjes met currysaus. Spätztle Hühnerfrikassee kipstoofschotel met pasta.
Foodtruck huren Echte traditionele Napolitaanse pizzas Pizza-Amici.
Wilt u uw gasten heerlijke pizzasbezorgen op een evenement? Huur dan een Foodtruck bij Pizza Amici! Vanuit onze foodtrucks serveren wij de lekkersteNapolitaanse pizzas.Wij kunnen een grote hoeveelheid pizzas bakken. Maar liefst 12 per minuten! Daarom is een foodtruck huren bij Pizza Amici uitermate geschikt voor grote evenementen.
Foodtruck Zwolle, voor feesten en partijen - Hapjesgigant.
U kunt tot 48 uur van te voren nog bestellen. We gebruiken altijd verse ingrediënten. Bezorging in thermobox voor een goede koeling. Online gemakkelijk betalen via iDeal. Toe aan een 'Rendez' Vous? Foodtruck karakteristieke Citroën-HZ oldtimer. Met gepaste trots stellen we aan u voor: de 'Rendez-Vous.
Foodtruck Zwolle - Evenetent: uw Partyverhuurder uit Zwolle.
Categorie: Themafeesten en evenementen Tags: Citroen foodtruck Franse bus. Huur onze foodtruck uit Zwolle Rendez Vous! DezeZwolse foodtruck is een leuke toevoeging voor op beurzen, evenementen, bruiloften en festivals. De populaire Citröen-oldtimer is een charismatische ouwe Franse bus met een verhoogd dak en 2 uitgifte luiken.

Contacteer ons